Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Praznujmo skupaj – praznik občine Litija

Praznujmo skupaj - je dogodek v okviru občinskega praznika Občine Litija, na katerem se povezujejo različni akterji, z namenom, da se zavemo kaj se dogaja okoli nas, kdo so naši sokrajani in s čim vse se ukvarjajo, kam se lahko vključimo in kako lahko sami pomagamo, da bo življenje v skupnosti v kateri živimo bolj prijetno.
V občini Litija se stalno kaže potreba po povezovanju celotne občine Litija. Ob tej priložnosti so se zbrale različne skupine ljudi in tudi posamezniki, z željo, da se med seboj bolje spoznajo in povežejo. S skupno predstavitvijo krajevnih skupnosti, društev in podjetij se doseže večja prepoznavnost kraja in tudi boljša povezanost ljudi.

 

Na Valvazorjevi ulici v Litiji je bilo v soboto, 14. 6. 2014 prisotnih 9 krajevnih skupnosti. Pri tem je sodelovalo 17 društev, 6 podjetij in en javni zavod. Obiskovalci so spoznali krajevne skupnosti, društva in podjetja, ki so predstavljali svoje dejavnosti, posebnosti in aktivnosti. Ljudje so z zanimanjem spremljali vse predstavitve in poskušali domače izdelke. Poleg tega so se srečali tudi stari prijatelji in znanci, nastala so nova poznanstva. S tem se odpirajo nove možnosti za sodelovanje in se veselimo ponovnega druženja v naslednjem letu.  

 

Oglejte si tudi