Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Nismo podlegli pomladanski utrujenosti: ŠKUD Tombas

Člani društva Tombas bomo 7. maja 2016 s predstavo Kratko in jedrnato o življenju, smrti in sploh vsem gostovali v Trzinu, 21. maja 2016 pa bomo ponovno izvedli predstavo v Litiji in sicer v okviru vseslovenskega Tedna ljubiteljske kulture.

Ker letos mineva 10 let od ustanovitve društva Tombas, bomo dogodek obeležili skupaj z Mladinskim centrom Litija na prireditvi Raj mladosti, ki bo 28. maja 2016 pri Mladinskem centru v Litiji. Dogajanje bomo popestrili s tremi prispevki: foto razstavo zgodovine društva, nastopom skupine Deck Janiels ter z zabavno gledališko delavnico.

V mesecu juniju pa se nam obeta nastop na mednarodnem festivalu scenskih umetnosti Rdeči revirji. Ta poteka med 26. majem in 4. junijem 2016 v Hrastniku, Zagorju in Trbovljah. Tombasovci bomo s predstavo Kratko in jedrnato o življenju, smrti in sploh vsem predvidoma nastopili 3. junija 2016 v Trbovljah.

Dne 20. aprila 2016 pa je društvo Tombas pridobilo tudi podmladek – mladinsko sekcijo. Ta trenutno šteje 7 članov, v prihodnje pa se bo ukvarjala s samostojnimi projekti na področju gledališča in kratkega filma.

Spremljajte nas na naši facebook strani, kmalu pa lahko pričakujete tudi zabaven kratek film Veliki pok v Malem dolu!

Oglejte si tudi