Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
5°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

50-letniki bodo z dobrodelnim koncertom pomagali družinam v stiski

Abrahamov ključ Srca Slovenije je projekt, ki že šesto leto zapored povezuje Slovence, ki v letošnjem letu praznujejo svoj 50. rojstni dan in želijo pomagati skupnosti, v kateri živijo. Abrahami so se odločili za zbiranje dobrodelnih sredstev za družine v stiski preko dobrodelne organizacije Karitas. V ta namen v soboto, 22. marca 2014, ob 19. uri v kulturnem domu Dolsko  pripravljajo dobrodelni koncert, na katerem bodo med drugim nastopili Julija Kramar, Peter Vode in Nataša Madjar

 

Pobudnica koncerta, Ana Koprivnikar, ki se tudi sama pridružuje letošnji ekipi abrahamov, je povedala, da »želijo v letošnji ekipi abrahamov, v kateri so zaenkrat le ženske predstavnice, pomagati materam in njihovim družinam, ki so se znašle v finančni stiski. Verjamejo v dobroto ljudi in solidarnost, ki je v teh težkih časih vse bolj dobrodošla oblika pomoči soljudem v stiski«. Na dobrodelnem koncertu, ki so ga naslovili »Za mamino srce, za sr(e)čno prihodnost«, bodo sodelovali poleg Julije Kramar, Petra Vodeta in Nataše Madjar še Mešani pevski zbor Svete Helene, Senožeški tamburaški orkester, Ženska vokalna skupina Lipa in Jure Hudoklin.

Poleg nakupa vstopnice za dobrodelni koncert lahko svoj dar posamezniki prispevajo tudi v obliki denarnih sredstev na bančni račun Župnijske Karitas Dol pri Ljubljani 24200-9010568840, ki je odprt pri Reiffeisen Banki. 

K sodelovanju so povabljeni vsi abrahami, ki letos praznujejo svoj okrogli 50. jubilej, in vsi drugi ljudje dobre volje, ki podpirajo tovrsten način skupnega praznovanja.

Oglejte si tudi