Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za petek, 28.04.2017

pretežno oblačno
Popoldne bodo padavine ponehale tudi v vzhodnih krajih. Delno se bo zjasnilo. Na severozahodu bo ostalo bolj oblačno, občasno bodo še krajevne plohe. Pihal bo jugozahodnik. Temperature bodo od 9 do 15, na Primorskem do 17 stopinj C.
10°C | 16°C
sobota, 29.04.2017
6°C | 17°C
nedelja, 30.04.2017
3°C | 18°C
ponedeljek, 01.05.2017
5°C | 20°C
torek, 02.05.2017
8°C | 19°C
Opozorila
Petek, 28.4.2017 ob 14h
Dodatnega opozorila ni.
10°C
16°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje


Tečaji in delavnice
 | 
29.09.2016 ob 18:00
A A

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje


Kje: Zgornja Jablanica 1, 1275 Šmartno pri Litiji, Slovenija
Kdaj: 29.09.2016 ob 18:00
Organizator: 

Društvo LAZ


Cena vstopnice: 5,00 €
Prodajna mesta: Na lokaciji izvedbe predavanja


Društvo za razvoj podeželja  LAZ  vabi na zanimivo in poučno predavanje

»PRIPRAVA SADJA ZA SUŠENJE IN KISANJE«
ki bo v četrtek, 29.9.2016 ob 18. uri v gasilskem domu v Zg. Jablanici 1, 1275 Šmartno pri Litiji.

Predavanje bo vodila ga. Marija Erjavec s sadjarske kmetije, ki obdeluje 10 ha kmetijske površine. Na kmetiji so specializirali predvsem za sušenje jabolk in hrušk. Jabolka tudi sami pridelajo. V svojem sadovnjaku imajo kar 8.500 jablan. V njihovi ponudbi so seveda sveža jabolka, marmelade, jabolčni kis in žganje.

Na predavanju bo tekla beseda o:

-          času obiranja jabolk (tehnološka in užitna zrelost),

-          izbiri primernih jabolk za kis ter

-          o pripravi jabolk za izdelavo kisa in postopku kisanja


več informacij in prijave na tel. št. 070 303 321, 051 312 739 ali e-mail: drustvo.laz@gmail.com
Več o programu predavanj in delavnic si preberite na: www.laz.si




Lokacija: Zgornja Jablanica 1, 1275 Šmartno pri Litiji, Slovenija




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!