Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Vabilo na pustno povorko v lenartu

Letos bo v Lenartu potekalo že 24. pustovanje, ki bo v soboto, 14. februarja 2015. Vabimo skupine, posameznike, otroke in odrasle, da se pridružijo povorki.

 

Maškare se zberejo ob 10.30 uri, nasproti novih blokov, na Jurovski cesti. Pustna povorka bo krenila ob 11. uri, po Jurovski c., po Ilaunigovi ulici, mimo Centra za socialno delo, po Maistrovi, mimo avtobusne postaje, po Gubčevi, nadaljevala pot po Goriškovi ul., mimo doma upokojencev in se zaključila na parkirišču pri Vrtcu Lenart. Ulice, kjer bo potekala povorka, bodo  zaprte za promet.

 

Organizatorji bodo veseli vseh skupin in posameznikov, zato pričakujejo udeležbo in prijavo do ponedeljka, 9.2.2015 na  Občino Lenart, po e- pošti na naslov darja.ornik@lenart.si ali  na  tel. št. 729 13 21 (Darja Ornik).

 

Da bo pustovanje čim bolj norčavo, se povoreke udeležite vsi navdušenci nad pustom in maskiranjem! Pustovanje v Lenartu je postalo tradicionalno, z vašo pomočjo pa se bo, ne samo ohranilo ampak tudi obogatilo z novimi, izvirnimi maškarami.

 

Vir: Občina Lenart

Oglejte si tudi