Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Trans Slovenia - vpis ponudnikov

Trans Slovenia 1, gorsko kolesarska pot, ki poteka tudi po dolini Soče, je najverjetneje najuspešnejši slovenski kolesarski produkt na nemško govorečem trgu.
Skozi našo dolino je v minulem letu pripeljala najmanj 5.000 kolesarjev. Ključni komunikacijski kanal za te kolesarje je portal Bike GPS, na katerem lahko sodelujete tudi ponudniki. Lastnik portala in avtor tras, znani kolesarski guru Uli Stanciu ponuja možnost vpisa namestitvenih objektov in drugih ponudnikov na omenjeni portal.
V njegovih »bogatih« GPS koordinatah boste opisani z osnovnimi podatki - ime podjetja (kratko), telefon, email, spletna stran in GPS koordinate podjetja.

Vpis je primeren predvsem za hotele, penzione ter ostale ponudnike nočitev, ki ponujajo hrano oz. sodelujejo s ponudnikom hrane. Zanimiv pa je tudi za agencije s prevozi ter trgovine s kolesarsko opremo.

V kolikor bi želeli biti še naprej (ali na novo) vpisani v GPS koordinate in s tem pridobiti še več kolesarskih gostov,  to javite najkasneje do 22.1.2017 Janu Klavori na jan@visit-goodplace.com, vpisi so možni tudi kasneje, a boste s tem izgubili nekaj potencialnih gostov.

Več informacij o vpisu na portal.

Oglejte si tudi