Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Objavljen je poziv Sejalec 2016

Obveščamo vas, da Slovenska turistična organizacija letos že 13. zapored razpisuje podelitev priznanja Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu. Zmagovalec bo nasledil Garden Village Bled.

Slovenska turistična organizacija že dobrih deset let z različnim ukrepi spodbuja inovativnost v slovenskem turizmu. 10. maja 2016 je objavila poziv Sejalec, s katerim išče že 13. dobitnika priznanja za najbolj ustvarjalen in inovativen dosežek na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Lani je naziv pripadel glamping vasici Garden Village Bled, med finalista pa sta se uvrstila še produkta Gozdni selfness v cerkljanskih gozdovih in Posestvo Trnulja z Ljubljanskega barja.

Prijavitelji naj na portal www.btps.si, kjer je objavljena tudi vsa razpisna dokumentacija, oddajo podrobne opise svojih inovacij. Na poziv lahko prijavijo vse novosti v turizmu, ki so jih v poslovanje v popolnosti uvedli med 1. 1. 2014 in 31. 12. 2015. Rok za prijavo je 13. junij 2016.

Med nagradami je poleg brezplačne udeležbe na borzi SIW 2017 tudi vključevanje v promocijske kanale in aktivnosti Slovenske turistične organizacije, kot so uradni slovenski turistično-informacijski portal, revija Tur!zem, promocijski materiali, komunikacije na družbenih omrežjih ipd.

Oglejte si tudi