Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

Župan se je srečal z diplomanti občine Kobarid

Skladno s Pravilnikom o dodelitvi denarnih nagrad diplomantom, magistrom in doktorjem v Občini Kobarid in sprejetim Proračunom Občine Kobarid za leto 2017, Občina Kobarid nagradi vsakega diplomanta, magistra in doktorja, ki odda vlogo z diplomsko nalogo in se odzove povabilu na srečanje, kjer svojo nalogo tudi predstavi. Predstavitev naloge je podlaga za dodelitev enkratne denarne nagrade. Letošnjega prvega srečanja se je udeležilo deset diplomantov.
V petek 21. aprila, se je župan Občine Kobarid Robert Kavčič, prvič v tem letu srečal z diplomanti in magistri iz občine Kobarid, ki so pred kratkim uspešno zaključili šolanje in pridobili pravico do enkratne denarne nagrade Občine Kobarid. 

 

Uvodoma je župan pozdravil in čestital vsem diplomantkam in diplomantom ter prisluhnil predstavitvam desetih zaključnih del s področja zdravstva, strojništva, družbenih ved, ekonomije... Ob poslušanju se je utrnila marslikatera zanimiva ideja o kateri bi lahko širše razpravljali. Prvič je bila predstavljena tudi maketa magistrice Nike Ivančič z naslovom »Idejna urbanistično arhitekturna zasnova kajak centra pri Kobaridu«

V nadaljevanju srečanja je župan v sproščenem vzdušju poklepetal z diplomanti in jim zaželel veliko uspeha na nadaljnji poti življenja.


Diplomantke in diplomanti občine Kobarid, ki ste diplomirali v letošnjem letu in še niste oddali vloge za pridobitev enkratne denarne nagrade, naprošamo, da le-to vložite v roku 3 mesecev od izdaje javne listine o diplomiranju ter si s tem pridobite pravico do denarne nagrade in možnosti uporabe vašega dela v Knjižnici Kobarid tudi za širšo javnost. Naslednje srečanje bo predvidoma oktobra 2017. 

Oglejte si tudi