Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Srečanje predsednikov Krajevnih skupnosti Občine Kobarid

V ponedeljek, 15. decembra 2014, so se na povabilo župana Roberta Kavčiča sestali predsedniki Krajevnih skupnosti Občine Kobarid.

Srečanja so se udeležili predsedniki vseh desetih Krajevnih skupnosti Občine Kobarid. Uvodoma  je navzoče pozdravil in jim ob izvolitvi čestital župan Robert Kavčič, ki je na kratko povzel tako finančno kot organizacijsko situacijo Občine. Besedo je predal podžupanu Marku Miklaviču, zadloženemu za koordinacijo dela s Krajevnimi skupnostmi, ki jih je seznanil z načinom dela, postopki in zadolžitvami.

 

Predsedniki Krajevnih skupnosti so predstavili stanje v posamezni krajevni skupnosti in izpostavili željo po dobrem sodelovanju in delovanju z lokalno skupnostjo. Seznanjeni so bili z izvajanjem zimske službe, ki je tudi letos zaupana Komunali Tolmin in s kontakti izvajalcev. Ti so objavljeni tudi na spletni strani Občine Kobarid, www.kobarid.si. Navzočim je redar Janko Volarič predstavil, pred kratkim sprejeta odloka, Odlok o taborjenju in Odlok o plakatiranju ter možnost enotne ureditve plakatnih mest po celotni občini. 

 

V januarju 2015 bosta župan Robert Kavčič in podžupan Marko Miklavč obiskala vse Krajevne skupnosti Občine Kobarid ter skupaj s krajani pregledala stanje in plane Krajevne skupnosti za leto 2015. 

 

 

 

 

Oglejte si tudi