Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Odprava posledic žledoloma na turističnih pohodnih in kolesarskih poteh in razpis za sofinanciranje aktivnosti TD v Občini Kobarid

V ponedeljek, 31.3.2014, so se na Občini Kobarid z županjo in direktorjem  Občinske uprave sestali predsedniki TD in drugi akterji povezani z odpravljanjem posledic žledoloma na turističnih pohodnih in kolesarskih poteh. Po prejetih poročilih z oceno stanja poškodovanosti je direktor predstavil možnost refundacije stroškov preko objavljenega razpisa za turistična društva. Razpis je objavljen na spletni strani www.kobarid.si in je odprt do 11. 4. 2014. 

 

Občina Kobarid se skupaj z društvi prizadeva, da bodo vse poti do turistične sezone očiščene in prehodne. Na terenu bodo društvom priskočili na pomoč tudi delavci Občine Kobarid. 

 

Za varno delo v nevarnih razmerah bo v petek, 11. aprila 2014, potekal demonstracijski tečaj Zavoda za gozdove Slovenije,  ki ga za občane organizira in financira Občina Kobarid (Civilna zaščita).

 

Turistična društva obenem obveščamo, da se v petek, 11. aprila 2014, izteče rok za prijavo na razpis za sofinanciranje aktivnosti Turističnih društev v Občini Kobarid.

Oglejte si tudi