Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
5°C
NED.
16°C
0°C
Oceni objavo

Natečaj - logotip kajakaških prvenstev na reki Soči

Kajakaška zveza Slovenije, Kajak klub Soške elektrarne, Občina Bovec in Občina Kobarid so v februarju objavile javni natečaj za oblikovanje logotipa kajakaških prvenstev na reki Soči. 

 

Namen javnega natečaja je bil, da se vzpostavi logotip za potrebe enotne promocije in prepoznavnosti kajakaških prvenstev na reki Soči. Logotip se bo uporabljal za različne promocijske materiale: internetna stran, plakati, letaki, objave v medijih, na dopisnih listih, žigu, promocijskem materialu,...

 

K sodelovanju smo povabili učence Osnovnih šol Bovec, Kobarid, Most na Soči, Podbrdo in Tolmin, ki so bili skupaj z mentorji pripravljeni oblikovati logotip v skladu z usmeritvami natečaja. 

 

Natečaj se je uspešno zaključil konec meseca marca, ko se je sestala pet-članska komisija in izmed vseh prejetih predlogov izbrala šest najboljših, ki si jih lahko ogledate v priponki.

 

Zmagovalni logotip je izdelal učenec Nejc Jurečič, OŠ Bovec.

Za drugi najboljši logotip je komisija izbrala logotip učenke Nike Rutar, OŠ Most na Soči, tretjega sta oblikovali Maša Mlakar in Anika Bratuž iz OŠ Most na Soči. Četrtoizbranega je izdelal Nik Rušt, OŠ Kobarid, petoizbranega Mojca Mugerli iz OŠ Most na Soči ter šestoizbranega Blažka Panjtar iz OŠ Podbrdo.

 

Vsem sodelujočim in nagrajencem iskreno čestitamo ter se zahvaljujemo za sodelovanje. Obvestilo o nagradi in podelitvi nagrade bodo nagrajenci prejeli po pošti. 

 

Učenci vseh Osnovnih šol bodo povabljeni na organiziran ogled tekme na Trnovo ob Soči, ki bo v petek, 19. junija 2015.

 

 

Oglejte si tudi