Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Miklavževa tržnica in dobrodelni Miklavžev koncert v Kobaridu

V petek, 4. 12. 2015, vabljeni v Kobarid na tradicionalno Miklavževo tržnico in dobrodelni Miklavžev koncert.
Bliža se zadnji mesec v letu 2015 in tako kot pretekla leta smo na kobariškem združili moči in v sodelovanju z lokalnimi akterji pripravili pester praznični program za vse generacije in okuse. Spremljajte ga na spletni strani Občine Kobarid, www.kobarid.si, facebook strani Občine Kobarid in radiu Alpski val.

V petek, 4. 12. 2015, od 15.00 dalje vabljeni na Miklavževo tržnico pred Kulturni dom Kobarid, kjer vas čaka bogata sejemska praznična ponudba. Potekala bo izmenjava otroških smučarskih kombinezonov, bund in smučarskih hlač, posladkali se boste s Kobariškimi štruklji in se pogreli ob toplem čaju ter kuhanem vinu. Zvečer se bo Kobarid pridružil številnim krajem po Sloveniji in zasijal v prazničnih lučkah. 

Med 15.30 in 16.30 se boste v predverju Kulturnega doma pridružili članicam skupine ročnih del NITKE in skupaj z njimi izdelovali novoletne okraske. Ustvarjalna delavnica je namenjena tako otrokom kot odraslim. Lepo vabljeni!

Ob 19.00 se bo dogajanje preselilo v Kulturni dom, kjer se bo odvijal dobrodelni Miklavžev koncert. Nastopila bodo društva iz Posočja in zbrana sredstva se bodo namenila nakupu in postavitvi novega dvigala za Varstveno delovni center Tolmin. Bodite dobrodelni tudi vi in z nakupom karte podprite dobrodelni projekt!

Ponudniki in ustvarjalci, ki si še želite svoje izdelke ponuditi na Miklavževi tržnici nam to sporočite na tel.št. 041 487 692, najkasneje do petka, 27.11.2015, do 12. ure.

V soboto ob 16.30 bo v cerkvi Marijinega vnebovzetja v Kobaridu otroke obiskal Sveti Miklavž. Ljubitelji pohoda pa vabljeni na tradicionalni Miklavžev pohod na Krasji vrh, ki bo v nedeljo, 6. 12.2015, ob 8. uri. Ob vrnitvi pohodnikov h koritu nad Drežniškimi Ravnami bo najmlajše obiskal tudi Miklavž s spremstvom.





Oglejte si tudi