Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Poletne prireditve na kobariškem

V petek, 5. junija 2015, se bo z nastopom 100-članske zasedbe Pihalnega orkestra Koper in  Divača, odprlo poletno kulturno, športno in turistično dogajanje na Kobariškem. Prisluhnili bomo klasični do rokovski glasbi in bili priča SUPER (Z)GODBI. Vabljeni ob 20. uri na kobariški trg!

 

Pestro poletno dogajanje se bo nadaljevalo v četrtek, 18. junija, z otvoritvijo Svetovnega pokala v spustu na divjih vodah - SOČA 2015. Predstavile se bodo reprezentance, ki se bodo v petek in soboto potegovale za najboljša mesta v sprintu in klasičnem spustu na reki Soči. 

V petek, 19. junija 2015, se bo pričel tradicionalni Kobariški sejem, ki bo z bogatim programom za vse okuse in generacije trajal do nedelje, 21. junija 2015.

 

V juliju se bo dogajanje nadaljevalo s padalsko tekmo, ki jo v sklopu Soča Outdoor Festivala organizira Društvo Adrenalin

Dogajanje se bo nato preselilo na Drežniško in verjamemo, da boste v bogatem programu Poletja v naročju Krna našli nekaj zase in obiskali vasi pod Krnom.

 

Na Livškem bo, letošnjemu praznovanju sv. Petra (27. in 28. junij),  sledila prireditev LiwkStock (11. julij), na Vrsnem pa lahko obiščete že tradicionalno prireditev Legenda.Fest Vrsno 2015 (3. avgust 2015)

 

Avgustovsko dogajanje bodo popestrili dogodki v sklopu Festivala Fronta, ki bo letos potekala od 9.  do 15. avgusta.

 

Dogajanja bo še veliko več. Ogledate si ga lahko na spletni strani Občine Kobarid, www.kobarid.si ali facebook strani Občine Kobarid.

 

Želimo vam prijetno poletje!

 

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi