Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Zdravilec Maksim Osipov ponovno v Novi Gorici

Zlate roke in veliko srce.

V Novi Gorici od ponedeljka 24. aprila do nedelje 30. aprila gostuje svetovno znani zdravilec Maksim Osipov. Njegovi uspehi so neverjetni, in marsikje, kjer je delal in še vedno dela, ga ljudje slavijo in imenujejo „čudodelec". Veliko je hvaležnih staršev, ker je pomagal njihovim otrokom, mnogo pa tudi odraslih, ki so občutili pozitivne spremembe. In seveda so tu še tisti, ki jih je uradna medicina odpisala … Zavidanja vredne rezultate beleži pri številnih bolezni, kot so glavobol z migreno, išias, bolečine hrbtenice in križa, artritis, sklepna in revmatska obolenja, ledvični in žolčni kamni, problemi s prekrvavitvijo, motorične težave, stres, zvišan krvni tlak, bronhitis, psihične in imunske težave, diabetične težave, paraplegične, dioptrija in drugo. Dobre uspehe ima tudi pri duševnih tegobah, kot sta depresija in stres. Precej uspešno odpravlja težave neplodnih parov.
Veliko otrok prihaja na terapije zaradi imunske oslabelosti, hiperaktivnosti, nočnega mokrenja, težav z motoriko. Pri otrocih z Downovim sindromom lahko s svojimi metodami spodbudi boljše počutje, zboljša koncentracijo, razvoj govornih sposobnosti . . .
Magister Maksim Osipov spada med 10 najboljših zdravilcev na svetu. Zdravljenja se loti na dveh ravneh. Kot bioenergetik na nivoju biopolja in kot kiropraktik. Intuitivno prepozna težavo ali obolenje in uporabi metodo, ki je najprimernejša. Pri terapiji najprej vpliva na energetsko stanje, na pretok energije, nato pa tudi na imunski sistem in na delovanje žlez z notranjim izločanjem. Ko energija ponovno brez ovir steče po telesu, se prične postopek čiščenja in zdravljenja.
Vedno znova nas prijazno opomni, da lahko pomaga le tistim, ki so se odločili za pomoč. Človeka z veseljem spodbudi k rasti lastnih energijskih potencialov. Mag. Osipov pravi, da človek sam zdravi sebe. On pa pri tem le pomaga, ko skuša vzpostaviti pretok energije, kar se čuti kot vibracijo. Nekateri čutijo trzljaje, se jočejo ali smejejo, druge vleče v eno ali drugo smer, občutijo vročino, mravljinčenje. To pomeni, da se začenja samozdravljenje.
Uspešno sodeluje z uradno medicino. Dogaja se že, da zdravniki k njemu pošiljajo paciente. Holistični pristop, to je preplet uradne in alternativne medicine, daje odlične rezultate.
Terapije bodo potekale v prostorih Društva Notranja Pot (vhod pri trgovini Lega) zadnji teden v aprilu in tudi v juniju. Za informacije in obvezne rezervacije na terapije pokličite na 031 395 864 (Tatjana)

Oglejte si tudi