Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Prizma optimizma v Kobaridu

V soboto, 4, oktobra 2014, smo terensko javno radijsko oddaja Prizma optimizma gostili v Kobaridu.  Tako kot vsako oddajo je tudi oddajo v Kobaridu spremljal Big band RTV Slovenija z dirigentom Lojzetom Krajnčanom in s tokratnimi gosti večera, vokalni solistki Nuško Drašček in Dašo Gradišek ter oktetom Simon Gregorčič Kobarid.  

 

Govorni del oddaje so obarvali člani Igralske skupine Drežnica, gledališki in filmski režiser Marjan Bevk, ki že več kot dve desetletji v prostem času režira v zamejskem Beneškem gledališču ter igralka Beneškega gledališča Emanuela Cicigoj. Poslušalce sta tudi tokrat zabavala "Gagajeva" Sašo Hribar in Tilen Artač v številnih glasovnih preoblekah.

 

Oddajo je vodil Milan Krapež, ki je z glasbeno pomočjo Big banda "odigral" tudi uvodni avizo oddaje, skladbo za pisalni stroj in orkester z naslovom Typewwriter.

 

Obiskovalci javne radijske oddaje v kobariškem kulturnem domu so budno spremljali dogajanje na odru in neizmerno uživali ter nastopajoče nagradli z bučnim aplavzom.

 

Oglejte si tudi