Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Kino na kobariškem placu

V četrtek, 7. julija 2016, je v okviru Poletja v Kobaridu potekal poletni kino Janis Joplin Otožno dekle, v organizaciji Občine Kobarid in Zavoda za kulturo, šport in mladino Tolmin. Kobarid se je s tem dogodkom pridružil vseslovenski akciji POLETNI KINO, ki jo motivira in povezuje Art kino mreža Slovenije, saj v državi preko poletja obratuje kar 13 letnih kin. 

Obiskovalci so si na kobariškem placu ogledali zgodbo o eni ključnih osebnosti glasbene in kulturne revolucije šestdesetih “prve dame rock’n’rolla”, glasbene ikone Janis Joplin, ki se je v zgodovino zapisala kot ena ključnih osebnosti glasbene in kulturne revolucije šestdesetih. Nad izborom filma in izvedbo kina pod zvezdami so bili naravnost navdušeni.

S poletnim kinom je Občina Kobarid otvorila letošnje Poletje v Kobaridu. Ob tej priložnosti je zbrane pozdravil in nagovoril podžupan Občine Kobarid Marko Miklavič.


Dogajanje Poletja v Kobaridu se nadaljuje že to sredo, 13. julija 2016, ko bomo prisluhnili mladim harmonikarjem Glasbene šole Palbin. Vremenoslovci nam napovedujejo slabo vreme, tako da se najverjetneje vidimo v Kulturnem domu Kobarid.



Oglejte si tudi