Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
19°C
8°C
Oceni objavo

Bliža se praznični december

Tudi letošnji december bo pester in praznično obarvan. Koledar dogodkov spremljate na spletni strani Občine Kobarid, www.kobarid.si

Praznični mesec se bo v Kobaridu pričel z delavnico Izdelava adventnega venčka, ki bo v okviru Medgeneracijskega središča Kobarid potekala v četrtek, 28. novembra v Zeleni hiši. Prijavite se na gsm št. 031 632 917 (Danijela).

 

Na Miklavžev večer, 5. decembra,  od 15. do 20. ure, vabljeni na kobariški trg, kjer bo  potekala Miklavževa tržnica z bogato ponudbo lokalnih izdelkov in pridelkov, izmenjavo igrač, prodajo voščilnic, domačih dobrot, …Ob 16.30 uri bo v Cerkvi Marije Vnebovzete v Kobaridu otroke obiskal Sveti Miklavž.

Na kobariškem trgu bo zbrane pozdravila županja Občine Kobarid Darja Hauptman , ki bo z odprtjem novoletnih lučk otvorila decembrski praznični mesec. Prisluhnili bomo Mladinskemu pevskemu zboru in učencem 4. razreda OŠ Kobarid, ki jih bodo spremljali mladi glasbeniki šolskega banda ter Mešanemu pevskemu zboru Sveti Anton Kobarid.

Prijave za prodajo na Miklavževi tržnici sprejema TD Kobarid (041 371 229 Lidija)

 

V torek, 17. decembra  bo otroke občine Kobarid obiskal Dedek Mraz, najmlajše občanke in občane pa bo tako kot pretekla leta sprejela županja Občine Kobarid. 21. decembra  bo potekala otroška delavnica, ki jo že tradicionalno organizirajo člani Mkud Kobarid in novoletni koncert Vokalne skupine Mkud Kobarid.(28.decembra)

Jaslice na prostem pa bodo letos postavili v Drežniških Ravnah, 22. decembra ob 15.uri in bodo na ogled do konca januarja 2014.

 

 

Oglejte si tudi