Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

11. Atelje pod Krnom - prijave do 18. avgusta

Pod previsnimi stenami mogočnega Krna, na levem bregu Soče, leži vas Drežnica. Tu so se skozi stoletja do današnjih dni ohranjale stare navade; tu je doma toplina, domačnost; sem nas vabi čista narava. Že enajsto leto je Drežnica tudi prizorišče srečanja, ki v majhno vasico privabi številne domače in tuje likovne ustvarjalce.

11. Atelje pod Krnom bo potekal v soboto, 20. avgusta 2016 med 9. in 15. uro, s pričetkom in zaključkom na športnem igrišču v Drežnici. Lokacijo ustvarjanja organizator prepušča ustvarjalcem, ki bodo v Drežnici našli pravi kotiček zase.

Atelje pod Krnom je namenjen tako članom likovnih skupin in društev, kot tudi vsem ostalim, ki jim je likovno ustvarjanje na prostem v veselje in izziv. Prispevek za posameznega udeleženca znaša 10 € in se ga poravna na dan prireditve ob žigosanju podlage. Otroci do 15. leta starosti sodelujejo brezplačno.

Letos so še posebej lepo vabljeni mladi do 15. leta starosti. Za njih bo društvo zagotovilo enotna slikarska platna, našla se bo tudi barva in kak čopič. Ustvarjali bodo v prijetnem kotičku in njihova dela bodo imela na razstavi poseben prostor. 

Organizator, Kulturno društvo likovnih ustvarjalcev Tolmin, vsakemu udeležencu zagotovi zajtrk, kosilo in pijačo.

Otvoritev razstave izbranih likovnih del bo istega dne ob 18:30 v Zeleni hiši v Kobaridu. Razstava bo na ogled do 16. septembra 2016.

V primeru dežja bo 11. Atelje pod Krnom potekali v šolski avli, ter v dvorani gasilskega doma v Drežnici.

Prijave zbirajo do 18. avgusta 2016
Za prijavo izpolnite elektronsko prijavnico na spletni strani www.dlutolmin.si ali natisnite in izpolnite
priloženo prijavnico in jo pošljite na naslov:
Dare Trobec
Most na Soči 25 b
5216 Most na Soči

INFORMACIJE
00386 41 378 620
info@dlutolmin.si



Oglejte si tudi