Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Sprejet je Proračun Občine Kobarid za leto 2014

Na 27. redni seji Občinskega sveta Občine Kobarid, dne 13. 2. 2014, so občinski svetniki Občine Kobarid sprejeli Proračun Občine Kobarid za leto 2014.

 

V času javne razprave, ki je bila zaključena 4. 2. 2014, je županja Občine Kobarid Darja Hauptman sprejemala pripombe in predloge k Proračunu Občine Kobarid za leto 2014 in ob koncu skupaj z direktorjem občinske uprave in svetovalci uskladila Predlog Proračuna za leto 2014, katerega so občinski svetniki obravnavali in ga v drugem branju skoraj soglasno sprejeli.

 

Proračun je na prihodkovni in odhodkovni strani izravnan na 5.735.792,69 evrov. Poleg dveh velikih investicij, gradnjo Vrtca z glasbeno šolo in energetsko sanacijo telovadnice in šole vključuje tudi investicijo Čistilna naprava in kanalizacija Breginj, investicijo v lokalno cesto v Mlinskem in cesto Vrsno-Krn ter druge manjše investicije pomembne za razvoj občine.

 

Svetniki občinskega sveta Občine Kobarid so pri pripravi Proračuna za leto 2014 aktivno sodelovali in njihovi predlogi so bili upoštevani. Po dolgi in konstruktivni razpravi ter skupnem iskanju najboljših rešitev, so občinski svetniki proračun sprejeli in občinski upravi dali zeleno luč, da prične z uresničevanjem zastavljenih ciljev. 

Oglejte si tudi