Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

2. izredna seja Občinskega sveta Občine Kobarid

V torek, 25. 2. 2014, je na zahtevo skupine sedmih svetnikov potekala 2. izredna seja Občinskega sveta Občine Kobarid. Namen Izredne seje je bil razčistiti različne poglede na delo Občinskega sveta, Nadzornega odbora in županje.  

 

Na sami seji so svetniki  k predlaganemu dnevnemu redu uvrstili še točko vezano na naravne nesreče, ki so prizadele našo občino. Poveljnik Civilne zaščite Občine Kobarid Marijan Stres in direktor Občinske uprave Občine Kobarid Simon Škvor sta na kratko predstavila razmere v občini po dveh naravnih nesrečah, januarskem žledolomu in februarskem zemeljskem plazu na odseku ceste Kobarid – Drežnica,   kakor tudi predvidena nadaljnja sanacijska dela.

 

Informaciji je sledila razprava o delovanju svetnikov Občine Kobarid  in Nadzornega odbora ter odnos županje do njihovega dela.  Beseda je v nadaljevanju tekla o problemu t.i.  informacijske blokade v Občini Kobarid.

Vsi vpleteni so o izpostavljenih zadevah predstavili svoja stališča in opažanja ter se o njih pogovorili.


Svetniki so sejo zaključili s sklepom, da se sejnini odpovedo in jo namenijo vasi Krn za odpravo posledic januarske vremenske ujme.

 

Oglejte si tudi