Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Teden ljubiteljske kulture

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti že četrto leto organizira TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE in se tako pridružuje evropskim državam, ki se vsako leto poklonijo ljubiteljskim kulturnim ustvarjalcem ter opozorijo na pomen, kakovost in množičnost ljubiteljske kulture.

Teden ljubiteljske kultrure bo potekal od 12. do 21. maja, k sodelovanju pa ste vabljeni vsi, ki delujete v okviru kulturnih društev, zavodov, šol, vrtcev, kot posamezniki …

 
V kolikor se strinjate, bi vaše dogodke vključili v skupno obveščanje o Tednu ljubiteljske kulture v Zgornjem Posočju (odgovorite na ta mail do petka, 5.maja 2017 in napišite: kaj, kdo, kdaj, kje, kontakt).

Da bodo vključeni v promocijo na ravni cele Slovenije, pa dogodke prijavite tudi na spletni strani www.tlk.jskd.si

Gre za enostavno prijavo, pri tem boste poleg omenjene promocije koristili nekatere ugodnosti, o katerih najdete več informacij v nadaljevanju.

 
Za vse dogodke v okviru TLK 2017 je sklenjen dogovor s SAZAS, kar pomeni, da bo pri vseh, pri katerih nastajajo obveznosti iz naslova avtorskih pravic, te pravice sponzorsko uredi SAZAS. To prvič velja za vse prijave do zaključka TLK, torej do 21.5.2017.

S sodelovanjem ste prav tako vključeni v nagradno igro.


FOTOGRAFI IN LITERATI
- Fotografski natečaj USTVARJALNI PREPIH TLK kukalo išče najizvirnejše, najbolj nenavadne fotografije ali verze. Samo za eno fotografijo ali verz ste oddaljeni od oddiha v Termah 3000  ali v Zdravilišču Radenci.

 

Za več informacij pokličite na JSKD OI Tolmin - 05 380 11 70 ali pišite na oi.tolmin@jskd.si

Oglejte si tudi