Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Najbolj izvirna fotografija foto natečaja NAJ SE VIDI!

V okviru otvoritve letošnjega Kulturnega poletja 2014 v Kobaridu, ki je potekal v Tednu ljubiteljske kulture, so člani Kulturnega društva PoBeRe - likovne skupine Luna, odprli prvo skupinsko likovno razstavo domačih likovnikov in nastala je najbolj izvirna fotografija foto natečaja NAJ SE VIDI!

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti je v Tednu ljubiteljske kulture objavil foto natečaj NAJ SE VIDI!

 

K sodelovanju so bili povabljeni vsi ustvarjalci, ki so tednu med 15. in 22. junijem, na okenske police ali pred hiše na ogled postavili inštrumente, slikarska platna, knjige, plesne kostume, gledališke plakate, zgočenke, notne zapise,... skratka predmete, ki ponazarjajo umetniško zvrst ali kulturno dejavnost, s katero se ukvarjajo.

 

Kulturno društvo PoBeRe se je odzvalo povabilu in na okno Zelene hiše v Kobaridu postavilo stol in eno od razstavljenih likovnih del. Nastala je zmagovalna fotografija natečaja NAJ SE VIDI!

 

Komisija natečaja se je soglasno odločila, da je fotografija KD PoBeRe, zaradi svoje izvirne postavitve zmagovalec natečaja in društvo nagradilo z 48-urnim tečajem likovne kompozicije, ki bo izveden v marcu 2015.

 

Čestitke Kulturnemu društvu PoBeRe, soavtorjem fotografije ter vsem sodelujočim v projektu!

 

 

Oglejte si tudi