Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
9°C
NED.
21°C
11°C
Oceni objavo

VAŠE TELO JE ČUDEŽ

voda spremeni strukturo kristal postane popolnoma pravilen in čudovit, če je izpostavljena pozitivnim besedam kot so hva...Deli:           More Sharing Services     

Vaše telo je čudež! Se tega zavedate? Vsak del telesa ima svojo nalogo, ki jo opravlja, ne da bi se tega sploh zavedali.

 

Telo je sestavljeno iz sto biljonov celic, ki nenehno delajo, da vam omogočajo življenje. Vsaka                         celica v telesu ima svojo nalogo. Patruljne celice potujejo po 100 kilometrih žil in žilic v telesu, da ohranjajo red in mir. Če pride do motnje, denimo do praske na koži, patruljne celice takoj sprožijo alarm in ustrezna reševalna ekipa pridrvi na poškodovano področje. Pri praski je najprej na prizorišču ekipa za strjevanje krvi, ki se trudi ustaviti njen tok. Ko opravi svoje delo, pride ekipa za tkiva in kožo, ki odpravi nastalo škodo: popravi tkivo in zaceli rano. (vir knjiga MOČ)

 

Dokazano pa je, da lahko na svoje zdravje vplivate sami s svojimi mislimi. Vsaka misel glede vašega telesa se odraža na vas. Kako vidite sebe? Se vidite zdrave in vitalne ali pa večji del razmišljate o sebi kot o človeku, ki ima same težave.

 

Celice v telesu se odzivajo na sporočila. Že samo vodi se spremeni struktura (kristal postane popolnoma pravilen in čudovit), če je izpostavljena pozitivnim besedam kot so hvala ali ljubim te. Enako se zgodi, če je voda izpostavljena negativnim besedam kot je: "Ubil te bom!"

70 % človeškega telesa je sestavljeno iz vode in ta voda se odziva na vaše misli. Poglejte si kako različne kristale naredi voda, ko je sporočilo pozitivno ali pa, ko je le to negativno. Voda

Pogosto se mi zgodi, da ljudje rečejo:" Pa saj bi razmišljal-a pozitivno, pa me vsak dan nekaj boli." Veste, bolečine se pojavijo, da vas opomnijo, da imate določene dele telesa, ki so še vedno zdravi. Mogoče pa imate odličen sluh in lahko slišite! Bodite hvaležni za to, kar je zdravo!

 

Kako sebe vidite čez 10 let? Kako razmišljate o svojem zdravju in kaj vsak dan naredite v tej smeri?

Pozitivne misli pospešijo proces obnove! Celice se zelo hitro obnavljajo. Dajte jim pozitivne misli in material iz katerega bo telo lahko gradilo in zelo hitro boste popolnoma novi:

- Vsakih sedem let se fizično telo celo povsem obnovi.

- Skoraj vse celice v našem telesu se zamenjajo v sed­mih mesecih.

- Vsako leto se zamenja več kot 98 odstotkov vseh atomov v človeškem telesu.

- Vsake tri mesece se zamenjajo tudi vse molekule DNK, ta vir inteli­gence vsake celice,

ki upravlja in obnavlja ves organizem, in v istem času se povsem obnovi tudi okostje.

- V dveh mesecih se povsem zamenjajo celice jeter, medtem ko se večina kalcijevih in

fosforjevih kristalov, ki sestavljajo okostje, pojavi in izgine že v nekaj mesecih.

- Koža za popolno obnovo potrebuje približno en mesec.

- Maščobne celice se zamenjajo vsake 3 tedne.

- Celice v želodčni steni se zamenjajo približno v petih dneh.

- Črevesna sluznica pa se spreminja in obnavlja iz trenutka v trenutek med samim procesom

prebave hrane. 

Pospešite proces obnove z napitkom TRE!

 

Vir: srečno.zivljenje.com – urednica Minka Gantar

pripravil:

Član/distributer GNLD naravnih prehranskih dopolnil:

Konrad Mlinarič

051/411-237

kmlinari58@gmail.com

Oglejte si tudi