Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

Rekreacijski turnir v malem nogometu

Dne 7. 6. 2014 smo člani Športnega društva Njiverce v sodelovanju s Športno zvezo občine Kidričevo izvedli prvi nogometni turnir, ki je potekal v Športnem parku v Njivercah. Na tekmovanje so se prijavile naslednje skupine ekip: KMN Kikers Destrnik, Fakini, Kava bar Lana, Pepe team, Športno društvo Cirkovce 1, Športno društvo Cirkovce 2, Chillerji in domača ekipa Športnega društva Njiverce. Ker je bilo prijavljenih 8 ekip, smo izvedli 2 skupini A in B. Kapetani ekip so žrebali in tako kreirali usodo nasprotnikov njihovih ekip. Po izvedenem žrebu je sodnik Aleš Sakelšek zapiskal prvo tekmo in tekmovanje se je pričelo.

Po dolgih 4 urah igranja tekem smo le dobili zmagovalno ekipo, to je bilo domače moštvo ŠD Njiverce. 2. mesto je osvojilo ŠD Cirkovce 2  in 3. mesto ekipa Pepe team. Vsi tekmovalci in gledalci so se lahko okrepčali s hladno pijačo in sveže pečenimi čevapčiči s prilogo.


Kolektiv ŠD Njiverce se najlepše zahvaljuje vsem članom, ki so pomagali pri izvedbi tega tekmovanja, sodniku Alešu Sakelšku za sojenje in Marko Pergerju za posojen gostilniški hladilnik in profesionalne nogometne žoge za mali nogomet.

Najlepša hvala tudi vsem prijavljenim ekipam, da smo se skupaj lahko imeli lepo. Se vidimo prihodnje leto.

 

Kolektiv ŠD Njiverce

Oglejte si tudi