Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

POČITNIŠKI DNEVI V MESECU JULIJU

POČITNIŠKI DNEVI V MESECU JULIJU

Poletje je čas, ko se šolska vrata zaprejo za dva meseca. Tudi v vrtcu imamo otroci in vzgojiteljice čas počitnic, ko se z družino ali s prijatelji, odpravimo na morje, v planine ali pa kako drugače preživimo čas in počnemo stvari za katere nam čez leto zmanjka časa.

Preostanek poletja pa smo preživeli tudi v vrtcu. Otroci so bili ves čas aktivni in ustvarjalni, vzgojiteljice pa smo dobile ob njih veliko novih zamisli in idej.

Mesec julij je pri koncu in preživeli smo ga lepo in razgibano. Otroci so uživali ob igrah z vodo, ob igranju nogometa, igranju badmintona, skakanja s kolebnico in igranja v peskovniku. Prebirali smo zgodbe, pripovedovali o svojih doživetjih in prepevali. Tudi na vrt nismo pozabili, saj je bilo potrebno pobrati zrel pridelek, katerega smo z veseljem odnesli v kuhinjo, naše kuharice pa so poskrbele, da so nam ga pripravile. Ker pa je bilo v tem mesecu kar nekaj deževnih dni, smo se korajžno odpravili z dežniki na potep po naselju Kidričevo in veselo čofotali po lužah in prisluhnili dežnim kapljicam.

Prav fino se imamo, ko se v teh počitniških dneh razgibano in brezskrbno igramo.

 

Zapisala: vzgojiteljica, Suzana Žnider

Oglejte si tudi