Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
2°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Razmišljanja o šoli v naravi

Od šole v naravi pričakujem dobre odnose, nova prijateljstva in nič sporov.

Šole v naravi se že zelo veselim, saj se bom lahko družil s prijatelji. Rad imam morje. Strah me je, da bi me tunkali. Želim si, da bi se imeli super.

Komaj čakam, da pride 5. junij 2017. Zato ker pride za 5. razred šola v naravi. Veselim se, da bom lahko tam 5 dni, in to s prijatelji. Najbolj se veselim, ko bom spala s svojima dvema prijateljicama. Poleg tega se veselim še morja in vseh zabavnih aktivnosti. Veselim se tudi jutranjega teka in plesov. Upam tudi, da bo to zabavna šola v naravi. Veselim se tudi prijateljev iz Kidričevega.

Od šole v naravi pričakujem veliko kopanja, uživanja in sladkarije. Komaj čakam. V šoli v naravi si želim, da ne bi bilo morske hrane. V sobi si želim biti s sošolci. Mislim, da bo zelo zabavno.

Rad bi, da bo na morju lepo, da ne bo prepirov in da se bomo zabavali. Malo me je strah, ko bomo nastopali, ker mi je vedno nerodno. Zelo rad bi še enkrat videl delfina ali morskega psa, seveda s kopnega. Želim si, da bi bila voda topla in da bi bili čim več v hiškah.

Komaj čakam na šolo v naravi. Upam, da bomo dosti plavali, se družili, igrali, sončili in uživali. Upam, da bomo jedli dobro hrano, imeli lepe sobe. Upam, da bom bolje spoznala Ankaran, Piran, Koper in Izolo.

Učenci 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja Emeršič

Oglejte si tudi