Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Razstava ročnih del

Ljudje imamo v sebi moč, ki zmore dati življenju najlepšo barvo. Ta moč, ki pomiri konflikte med narodi in verami, ki skrbi za naravo, ki zbližuje ljudi, so človeške vrednote. Mir, strpnost, sodelovanje, hvaležnost, ljubezen, ustvarjalnost – v kateri najde vsak zase svoj prostor – je lepota, ki potuje od srca do srca.

V mesecu maju in juniju 2016 je bila v knjižnici na ogled razstava, v kateri je lepota, ustvarjalnost, strpnost, hvaležnost našla pot in spregovorila. Udeleženke kreativnih delavnic za odrasle pri DPD Svoboda Kidričevo smo razstavile izdelke, ki smo jih potrpežljivo in z veliko dobre volje ustvarjale vse od oktobra 2015 do maja 2016.

V zimskem času smo se lotile grafike, izdelale voščilnice, bučke za novoletno jelko iz okrasnih trakov, darilne vrečke različnih oblik in velikosti, darilne škatlice in sestavile vabljive »torte«. Največ časa smo posvetile »TATTING« tehniki, kjer smo iz bombažne nitke s posebno iglo izdelale nakit, prtičke različnih vzorčkov in velikosti.

Z veseljem smo svoje prijatelje popeljale po razstavi, naključnim obiskovalcem pokazale svoje izdelke in vsem, ki jih je naša razstava zanimala in so se potrudili ter nas počastili z ogledom in zapisom v Knjigo vtisov, smo delile naše ustvarjanje.

Hvala vsem ustvarjalkam, vsem obiskovalcem, ki so si vzeli čas in nam izkazali pozornost z ogledom razstave. Kdor pa jo je letos zamudil, vljudno vabljen naslednje leto v mesecu maju!

Ustvarjalke kreativnih delavnic za odrasle

DPD Svoboda Kidričevo

Oglejte si tudi