Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Zapleši z nami!

Če si želiš nastopati, obiskovati kraje po Sloveniji in se poleti podati na mednarodno gostovanje v tujino, se nam pridruži.
Postani plesalec folklorne skupine Cirkovce

Zapleši z nami! Vse mlade, ki radi plešete, igrate kakšen instrument in se predvsem radi zabavate, vabimo, da se nam pridružite. Postanite člani Folklorne skupine Vinko Korže Cirkovce, skupine, ki velja za najstarejšo folklorno skupino v Sloveniji s 85-letno tradicijo.

Vaje potekajo vsak petek ob 20. uri na odru dvorane v Cirkovcah, skupaj se vsaj enkrat letno podamo na 3-dnevne plesno-pevske priprave, družimo pa se še na kostanjevem pikniku, ob zaključku leta in seveda na nastopih. Med poletnimi počitnicami se odpravimo na gostovanje v tujino, kjer je še posebej zanimivo, kjer spoznavamo nove kraje, prijatelje in druge kulture. Obiskali smo že Sicilijo, Korziko, Belgijo, Francijo, Nemčijo, Madžarsko, balkanske države, Nizozemsko ...

 

Zapleši z nami tudi ti!

Piši nam na vinko.korze@gmail.com ali preprosto pridi na vaje, ki se začnejo oktobra in potekajo vsak petek ob 20. uri na odru večnamenske dvorane v Cirkovcah.

 

Obišči nas in nas dodaj tudi na FACEBOOKU!



FS Vinko Korže
Foto: Saša Urih

Oglejte si tudi