Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Glasbena skupina Pepi Krulet

Promotorji dogodkov in turizma doma in po svetu.
Skupina Pepi Krulet je zelo aktivna na domačih kakor tudi na tujih odrih. Zastopali in promovirali so domačo turistično ponudbo in bližajoče se dogodke v naši domovini.

Tako so pred kratkim v Nemčiji, tik pred Münchnom v vasici Lengries, s predstavniki turizma iz Maribora prevzeli Evropsko splavarsko zastavo in naznanili v letu 2017 prihajajoči Evropski splavarski kongres. Dogodek, katerega se bodo udeležili predstavniki iz vseh evropskih držav, je visokega pomena za turistični razvoj regije.

Za naslednji dogodek, ki se je odvijal v septembru, pa lahko rečemo sledeče: "Biti ob pravem času na pravem mestu!" Skupina Pepi Krulet je na povabilo Jana Ciglenečkega, vodje Slovenskega predstavništva za turizem s sedežem na Dunaju, in Zavoda za turizem Ptuj v avstrijskem mestu Gradec zastopala slovenski turizem. Koncert s pričetkom točno ob 12. uri na odru v bližini graške opere. Težo dogodku je prispevala svetovna in olimpijska prvakinja Tina Maze, ki je imela uraden nastop s Pepi Kruletom. Na odru so se ujeli in zadihali kot eno. Zlata Tina Maze se je v ekipo vključila zelo posrečeno, saj je celo zaigrala na bariton, ki je s svojim leskom simboliziral velik svetovni pokal. Tudi fantje iz ansambla so v izvajanje vložili vso energijo. Z eno besedo lahko rečemo, da so blesteli!

Oglejte si tudi