Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 30.04.2017

jasno
Ponoči se bo zjasnilo, zjutraj bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 7 stopinj C.
4°C | 20°C
torek, 01.05.2017
6°C | 20°C
sreda, 02.05.2017
9°C | 19°C
četrtek, 03.05.2017
8°C | 22°C
petek, 04.05.2017
9°C | 19°C
Opozorila
Sobota, 29.4.2017 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
4°C
20°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Turizem

Izrezovanje buč in kostanjev piknik v Avčah


TURIZEM

| |
07.11.2016      8:47
A A

Izrezovanje buč in kostanjev piknik v Avčah



Foto: Peter Levpušček
Foto: Peter Levpušček
Deli:

V nedeljo, 30. 10., je ŠKTD Avče organiziralo delavnico izrezovanja buč, ki se je je udeležilo več kot 15 otrok. Ob pečenem kostanju in domačem jabolčnem soku so nastali izdelki, ki dokazujejo, da otroška domišljija res ne pozna meja.

V ŠKTD Avče obljubljamo, da letos še nismo rekli zadnje besede, in vas ob tej priložnosti že vabimo na decembrske dogodke v Avčah.




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Kanal ob Soči!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Lokalni časopis Most
Številka: 51
Izšla: 16.03.2017
Poglej Pdf
Koledar dogodkov Preglej vse
April 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8
29.04.201 | Ostalo
Tržni dan
06.05.201 | Ostalo
Tržni dan
06.05.2017 | Ostalo
Prihod muzejskega vlaka v Kanal
29.04.201 | Ostalo
Tržni dan
30.04.201 | Ostalo
Spomin na 170 let smrti Valentina Staniča
30.04.2017 | Ostalo
Postavitev mlaja v Kanalu
30.04.2017 | Ostalo
Postavitev mlaja v Kalu nad Kanalom
30.04.2017 | Turizem
Kresovanje pred 1. majem - Anhovo

Bodite prvi pri oddaji mnenja.