Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Deskljanske twirlerke spet srebrne

Od petka, 20. aprila, do nedelje, 22. aprila, se je v Ljutomeru odvijalo 16. državno prvenstvo Slovenije v twirlingu. Naše twirlerke so trdo delo pretekle sezone predstavile s 33 nastopi in zasedle skupno 2. mesto v konkurenci 18 klubov. Tekmovanje je organizirala Twirling zveze Slovenije v soorganizaciji klubov iz Ljutomera in Sv. Jurija ob Ščavnici. Sodili so sodniki iz Nizozemske, Španije in Francije.
Skupine  v kategoriji C team mlajši junior in A team junior sta zasedli prvo mesto, v kategorijah C team junior, B team junior in B team senior drugo mesto, v A team senior pa tretje mesto. Na prvo stopničko so stopile Tina Kogoj v kategoriji B solo senior, Teja Blažič in Neža Jeklin v kategoriji C solo pari junior ter Tadeja Kralj in Teja Gustinčič v kategoriji B solo pari junior. Drugo mesto so osvojile Mojca Stanič in Lara Marušič v kategoriji B freestyle pari junior, Danijela Pavlica in Monika Mauri v B freestyle pari senior ter Veronika Koncut in Neža Medvešček v A freestyle pari junior. Bron so nam prinesle Maja Laščak in Aneja Šuligoj v kategoriji C solo pari junior, Nika Groselj in Mateja Mavrič
v B freestyle pari junior in Ana Kašček v A freestyle senior. 

Tekmovalkam čestitamo za odlične nastope in dosežene rezultate, pohvala gre pa tudi vsem našim navijačem, ki so s športnim navijanjem spodbujali naše tekmovalke!

Zahvaljujemo se naši občini, ki  nas je finančno podprla in ostalim, ki so nam udeležbo na tekmovanju omogočili!

Povezave

www.twirling.si

Oglejte si tudi