Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Tri na tri: prijavi se

V soboto, 25. maja 2013, bodo od 10:00 ure dalje na igrišču OŠ Kanal potekale tradicionalne športne igre Tri na tri, ki jih prireja Klub kanalske mladine.

Tekst: KKM

Tekmovanje poteka kar v treh panogah: košarki, odbojki za moške in ženske (ločeno) in mini nogometu. Prijavijo se lahko vsi, ki imajo željo po tekmovalnosti, druženju in zabavi.

Kako se lahko prijavite?
• Predhodno se do 23.5. lahko prijavite po elektronski pošti na naslov: info@klub-kkm.si Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate ali na telefonsko številko 041 613 432 (Andraž),
• ali na dan prireditve med 9.00-9.30.

Prijavnina: 3€ (osnovnošolci) in 4€ ostali/na osebo.

Število prostih mest na panogo je 12, tako da imajo pri prijavi prednost ekipe, ki so se predhodno najavile organizatorju pred dnevom turnirja (po telefonu ali e-mailu). Velja pravilo »kdor prej pride, prej melje«!, tako da pohitite s prijavami in si zagotovite mesto v vaši panogi.

Kakšen je sistem tekmovanja?
Sistem tekmovanja se določi na dan prireditve po prejemu vseh prijav in preden se izvede žreb.

Kakšne so nagrade?
Najboljše tri ekipe v posamezni panogi prejmejo poleg lepih praktičnih nagrad tudi medalje.

Kaj še moram vedeti?
V primeru slabega vremena se tekmovanje izvede v športnih dvoranah v Kanalu in Desklah (košarka). Če vas še kaj zanima, smo dosegljivi na zgoraj omenjenem mailu in telefonski številki.

Vabljeni!

Oglejte si tudi