Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Tretja karate pokalna tekma v Kanalu do 18 let

Karate zveza Slovenije je 13. novembra 2011 v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Športno društvo Gorica, sekcija karate, 3. pokalno tekmo v borbah, katah in ekipnih katah za starostne kategorije do 18 let.
Tekst: Ljudmila Č. Boltar


Tekmovanja se je udeležilo 294 tekmovalcev iz 34 karate klubov iz vse Slovenije. Na tekmi so sodelovali tudi številni karateisti, ki trenirajo v ŠD Gorica, sekcija karate in bili zelo uspešni. Osvojili so 8 zlatih, 6 srebrnih in 9 bronastih medalj. V skupnem seštevku točk tekmovanja za pokal Slovenije v letu 2011 pa so osvojili končno 1. mesto. Čestitamo!

Za pripravo takšnega tekmovanja je bilo potrebno kar nekaj priprav in organizacije vseh članov društva in staršev tekmovalcev. Pri izvedbi so nam pomagala tudi druga društva in organizacije. Zato se ŠD Gorica- sekcija karate za pomoč in podporo pri organizaciji tekmovanja zahvaljuje kanalski osnovni šoli, naši občini, županu Andreju Maffiju, tabornikom Odporne Želve iz Deskel in Lovski družini iz Deskel ter vsem drugim, ki so kakorkoli pomagali, da je tekmovanje uspelo.

Oglejte si tudi