Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
15°C
6°C
Oceni objavo

Športne igre upokojencev

12.športne igre upokojencev severnoprimorske regije

Dne 06.06.2015 so v Ajdovščini potekale  12. športne igre upokojencev severnoprimorske regije. Na igrah je sodelovalo 20 društev upokojencev. Društvo upokojencev Kanal je nastopilo z 31 športniki v naslednjih disciplinah:  v balinanju in pikadu smo nastopili v moški in ženski konkurenci, v kegljanju, reševanju križank, streljanju z zračno puško in športnem ribolovu pa samo v moški konkurenci. Zaradi objektivnih vzrokov pa nismo mogli nastopiti v šahu. Dosegli smo naslednje rezultate: 1. mesto balinanje- ženske in reševanje križank- moški, 3. mesto streljanje z zračno puško- moški, 4. mesto balinanje- moški, 5. mesto pikado moški in športni ribolov- moški, 6. mesto pikado- ženske in kegljanje moški.

V ekipni uvrstitvi je društvo upokojencev Kanal zbralo 56 točk in osvojilo skupno 2. mesto. Zmagalo je društvo upokojencev Vipava (57 točk), na tretje mesto pa se je uvrstilo društvo upokojencev Ajdovščina (51 točk).

Vsem športnikom iskrene čestitke in vabilo vsem, da se nam pridružijo, da bi v naslednjem letu lahko nastopili v vseh športnih.

 

Franc Komac, predsednik društva

Oglejte si tudi