Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

POZNOSPOMLADANSKE IN JESENSKE AKTIVNOSTI TENIŠKEGA KLUBA DESKLE

Člani TK Deskle so pričeli 25. 5. 2015 z ligaškim tekmovanjem po dvokrožnem sistemu. Lige se je udeležilo 16 igralcev. V času dopustov so tudi igralci počivali. Zadnji krog je bil odigran 24. 10. 2015. Zmagovalci I. skupine so: Marjan Valentinčič, Oton Namar in Darij Kodelja. Zmagovalci II. skupine so: Andrej Žiberna, Dejan Podgornik in Metko Gabrijelčič.


Na zaključku lige je bilo prijavljenih 16 igralcev. Zmagovalca zaključka lige sta bila par Peter Šuligoj in  Mitja Berlot. Čestitke.


Zaključek sezone je bil odigran v mesecu oktobru. Igralo se je v parih. Imeli smo 10 parov. Zmagovalca ni bilo, ker se je igralo v olimpijskem duhu »važno je sodelovati, ne zmagati«. Čestitke vsem olimpijcem.

V mesecu oktobru se je odigral tudi turnir mešanih dvojic. Na turnir so se lahko prijavili tudi igralci iz drugih klubov. Igrali smo na igriščih v Ložicah. Zmagovalni par sta bila Franci in Sabina. Drugouvrščena sta bila Nataša in Oton, tretjeuvrščena pa Jasmina in Leco. Na zaključku turnirja v Okrepčevalnici Ložice so vsi igralci zaklicali v eno: se vidimo prihodnje leto.

 

 Tekst: Nataša Jerončič

                                                                                                                                          

 

                                                                                                                                           

Oglejte si tudi