Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Tince na Kravjem balu in na Radiu 1.

V sredo 30. septembra je plesna skupina Tince nastopila v oddaji «Avtobus radia 1v vašem kraju« v Novi Gorici.
 Tince so se z ekipo Radia 1 srečale že na Kravjem balu v Bohinju, kjer so v okviru zabavnega programa nastopile kar s tremi plesi in z njimi nadvse navdušile občinstvo. Pri tem so jih opazili tudi voditelji Radia 1, ki so s svojim avtobusom – premičnim studijem gostovali pod Ukancem. Na njihovo željo so Tince zaplesale še enkrat za obiskovalce, ki so spremljali dejavnosti Radia 1.

 

Ko so nato 30. septembra v okviru oddaje »Radio 1 v vašem kraju« gostovali v Novi Gorici, so plesno skupino Tince povabili, da je v živo nastopila v neposrednem prenosu ob pol sedmih zjutraj, ko sta jo njena predsednica Jožica Stanič in trenerka Kristina Fabijan predstavili poslušalcem.

 

Nato je sledil plesni nastop pred gledališčem. Zaplesale so »ples z metlami«, ki predstavlja ameriške gospodinje iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Ko se gospodinje nekega dne naveličajo stalnega pospravljanja, čiščenja in poleg tega še nerganja njihovih mož, se prelevijo v zapeljivke, ki si želijo le še uživanja v plesu. Glede na navdušenje gledalcev, ki jih je bilo kljub zgodnji uri kar veliko, jim je to vsekakor uspelo. Da je bilo vse skupaj še bolj zabavno, je  poskrbel voditelj Radia 1 Miha Deželak, ki je uspešno ujel plesni korak s Tincami.

 

Tince so na splošno vesela dekleta, polna energij in vedno pripravljena na hec, zato je vzdušje kjerkoli se pojavijo razigrano in polno smeha.

 

 

Oglejte si tudi