Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Gasilsko regijsko tekmovanje v Idriji

Prostovoljno gasilsko društvo Kanal je nastopilo na regijskem tekmovanju v gasilsko-športnih disciplinah Severnoprimorske regije. Tekmovanje je potekalo v soboto, 6. junija 2015 na travnatem igrišču v Idriji. Naše društvu je nastopilo s petimi ekipami, eno mladinsko in štirimi članskimi enotami v vseh članskih kategorijah (moški in ženske A, B). Z rezultati naših ekip smo bili zelo zadovoljni.
Tekmovanje je potekalo v dopoldanskem času. Sočasno so tekmovale mladinske in članske enote. Ekipa mladincev PGD Kanal je nastopila na vaji z ovirami, razvrščanju in štafeti. Članske ekipe so nastopile na vaji z motorno brizgalno (suha izvedba), razvrščanju in štafeti.

V kategoriji mladincev je nastopilo 10 ekip iz 10 različnih društev iz Severnoprimorske gasilske regije (Ledine, Ravne pri Cerknem, Šempeter, Selo, Dornberk, Bukovo-Zakojca, Col, Cerkno, Dole in Kanal). Mladinci PGD Kanal so zasedli 7. mesto.

V kategoriji članic A je nastopilo 7 ekip iz 6 različnih društev (Planina-Čeplez, Ledine, Ajdovščina, Podnanos, Gorje-Poče-Trebenče in Kanal). Članice A PGD Kanal so dosegle 6. mesto.

V kategoriji članov A je nastopilo kar 11 ekip iz 11 različnih društev (Črni Vrh, Ledine, Cerkno, Vipava, Podnanos, Dornberk, Col, Kostanjevica, Dole, Bukovo-Zakojca in Kanal). Člani A PGD Kanal so dosegli 2. mesto v tej kategoriji.

V kategoriji članic B je nastopilo le 5 ekip iz 5 društev (Ledine, Bukovo-Zakojca, Salonit Anhovo, Kostanjevica in Kanal). Članice B so dosegle 2. mesto.

V kategoriji članov B je nastopilo 8 ekip iz 8 društev (Plužnje, Planina-Čeplez, Vipava, Ledine, Nova Gorica, Salonit Anhovo, Kostanjevica in Kanal). Člani B so dosegli 3. mesto.

Ekipe, ki so dosegle prva tri mesta v vsaki kategoriji so si priborile pravico nastopa na državnem tekmovanju prihodnje leto. Organizator državnega tekmovanja še ni znan. 

Rezultati ekip PGD Kanal:
mladinci: 7. mesto
članice A: 6. mesto
člani A: 2. mesto
članice B: 2. mesto
člani B: 3. mesto

Povezave

www.pgd-kanal.si

Oglejte si tudi