Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Do 6. marca odprt razpis za občinska priznanja

Predloge za podelitev priznanj lahko posredujejo občani, podjetja, zavodi, organizacije in skupnosti, politične stranke ter društva z območja Občine Kanal ob Soči.

Občina podeljuje priznanje za enkratne akcije in jih lahko posameznik ali kolektiv prejmejo večkrat, medtem ko nagrade podeljuje za življensko delo in jo posameznik ali kolektiv lahko prejmejo samo enkrat. Tudi letos bodo podelili največ tri nagrade in največ pet priznanj.

Nagrada Občine Kanal ob Soči je najvišje priznanje in se podeljuje občanom za njihove izjemne uspehe na posameznih področjih življenja in dela, s katerimi so pomembno prispevali k razvoju in ugledu občine; podjetjem, zavodom, organizacijam in skupnostim ter društvom za izredne uspehe in dosežene rezultate na področju znanstvenih odkritij, inovacij, racionalizatorstva ter oblikovanja novih organizacijskih oblik, pomembnih in koristnih za ožjo in širšo skupnost. Podeli se največ tri nagrade, od tega dve posameznikom in eno kolektivu.

Priznanje Občine Kanal ob Soči se podeli posameznikom, društvom, zavodom, podjetjem ter drugim organizacijam in skupnostim za delo in dejanja, ki so jih dosegli ob posebnih priložnostih, in s svojo požrtvovalnostjo in delom povečujejo ugled občine. Podeli se največ pet priznanj, od tega največ tri posameznikom in dve kolektivu.

Predloge za podelitev priznanj lahko predložijo občani, podjetja, zavodi, organizacije in

skupnosti, politične stranke ter društva z območja Občine Kanal ob Soči. Predlagatelji naj poleg osebnih podatkov kandidata (ime, priimek, točen naslov, poklic, zaposlitev), navedejo tudi podrobnejšo predstavitev kandidatovega dela in dosežkov na določenem področju ali točno ime in sedež podjetja, zavoda, družbe, društva, jubilej, ki ga praznuje, ter dosežke le-tega.

V predlogu mora biti navedeno za katero občinsko priznanje je kandidat predlagan. Komisija

lahko predloge prekategorizira. Priznanja bodo podeljena na osrednji prireditvi ob občinskem

prazniku Občine Kanal ob Soči.

Predloge dostavite osebno ali pošljite po pošti v zaprti kuverti na naslov: Občina Kanal ob Soči, Trg svobode 23, 5213 Kanal s pripisom » NE ODPIRAJ- PRIZNANJE OBČINE KANAL OB SOČI 2013«.

Komisija bo upoštevala predloge, ki bodo prispeli v tajništvo občine do vključno srede, 6. marca 2013 do 12. ure. Anonimnih predlogov komisija ne bo obravnavala.

Dodatne informacije dobite na telefonski številki 05 /39 81213 (Lora Zimic).    

Oglejte si tudi