Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Zate šara, zame darilo

V kanalski osnovni šoli so se letos odločili za drugačno obdarovanje in praznovanje. Tako so v šoli in na sedežu Društva upokojencev zbrali lepo število igrač in drugih predmetov, ki so jih spremenili v darila, in jih bodo jutri dopoldan ponujali v zameno za prostovoljne prispevke, ki jih bo šola namenila šolskemu skladu.
Jutri (sobota, 17. decembra) bomo v Kanalu, med  10.00 in 13.00, imeli prvi bazar na tržnici. Organizira ga kanalska osnovna šola, v sodelovanju s TIC-em, društvom upokojencev, krajevno skupnostjo in Karitasom.

Poleg igrač, okraskov, gospodinjskih strojčkov in številnih drugih "drobnarij" iz prepolnih omar krajanov, ki so jih v preteklih dneh zbrali na šoli in pri Društvu upokojencev v Kanalu, bodo na voljo tudi izdelki enajstih ponudnikov pretežno iz naše občine. Med pestro ponudbo bo vsakdo zagotovo lahko našel tudi kakšno darilo za svoje najdražje. Obiskovalci bodo lahko izbirali med naslednjimi izdelki: med in izdelki iz medu, izdelki iz keramike, leseni izdelki, nakit, pecivo, kimnova kava, kuhano vino, čaj, moka, namazi, zelišča, sadje, zelenjava, kis ter drugi pridelki in izdelki.

Bazar ne bo odpadel v nobenem primeru, če bo vreme slabo, ga bodo le premestili, in sicer, v avlo Osnovne šole Kanal. Zato, krajani, vabljeni, da decembrsko sobotno dopoldne preživite na bazarju.

      

Oglejte si tudi