Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
5°C
NED.
16°C
0°C
Oceni objavo

Plakatiranje po novem

Vse organizatorje prireditev obveščamo, da je naša občina v mesecu juniju začela izvajati Odlok o plakatiranju (Uradni list RS, št. 103/2011), ki ga je občinski svet potrdil 29. novembra 2011.

Organizatorji prireditev morajo tako za nameščanje in odstranjevanje plakatov plačati ceno, ki jo je s sklepom določil občinski svet, odvisna je pa od velikosti, števila plakatov in časa trajanja plakatiranja.

 

Organizator prireditve mora plakate oddati v režijskem obratu občine Kanal ob Soči, kjer bo predhodno poravnal stroške plakatiranja. Plakatiranje se izvaja, ko organizator izkaže potrdilo o plačilu režijskemu obratu. 

 

Plakatiranje je plačljivo za organizatorje prireditev s sedežem v občini Kanal ob Soči in izven nje, nameščanje in odstranjevanje transparentov (na lokaciji: Kanal ali Deskle) pa je plačljivo samo za organizatorje s sedežem izven občine.

 

Za plakate, ki bodo na območju občine nameščeni brez ustreznih soglasij in na prepovedanih mestih, bodo pristojni dokumentirali in sprožili postopek za poizvedbo o pravni in odgovorni osebi. Naj dodamo, da 10. člen omenjenega odloka za takšne kršitve predvideva tudi sankcije.

 

Informacije o plakatiranju:

Režijski obrat občine Kanal ob Soči

vodja Vinko Medvešček

tel.05 39 81 208.

 

Oglejte si tudi