Organizator: Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica, Ul. Gradnikove brigade 6 v Novi Gorici
Sekcija gostincev in živilcev OOZ Nova Gorica organizira usposabljanje
Kotizacija (z DDV):
SplošnoNa podlagi zahtev Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil (poglavje XII: Usposabljanje) lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki v praksi izkazujejo znanja o higieni živil, pridobljena s strokovno izobrazbo za delo in/ali z dodatnim usposabljanjem za delo z živili.
OBVEZNA PRIJAVA
Več na spletni strani http://www.ooz-novagorica.si/dogodki/haccp-za-gostince-in-zivilce_4
Kotizacija (z DDV):
- 15,00 € za člane Sekcije gostincev in živilcev OOZ Nova Gorica (s poravnano članarino)
- 15,00 € za zaposlene pri članih Sekcije gostincev in živilcev OOZ Nova Gorica (s poravnano članarino)
- 45,00 € za ostale udeležence
Plačilo kotizacije: kotizacijo je potrebno poravnati 2 dni pred usposabljanjem na TRR zbornice št.
SI56 04750-0000338387, sklic 1016.
SplošnoNa podlagi zahtev Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil (poglavje XII: Usposabljanje) lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki v praksi izkazujejo znanja o higieni živil, pridobljena s strokovno izobrazbo za delo in/ali z dodatnim usposabljanjem za delo z živili.
OBVEZNA PRIJAVA
Več na spletni strani http://www.ooz-novagorica.si/dogodki/haccp-za-gostince-in-zivilce_4