Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Ljubitelji drsanja na ledu vabljen v Temenico

Kljub temu, da vremenske razmere niso najugodnejše za raznovrstne zimske aktivnosti na prostem, pa se je v naši občini zopet izkazalo, da se z voljo da doseči marsikateri cilj. Športno društvo Temenica je v decembru uredilo na športnem igrišču v Temenici umetno drsališče na katerem je možno drsati vsakodnevno med 16.00 in 22.00 uro. 


 Uživanje v drsalnih radostih na približno 200 m2 velikem drsališču je namenjeno tako mladim kot starejšim, drsališče pa mladi izkoriščajo tudi za igranje hokeja. Kot so nam zaupali organizatorji vsakodnevno drsa 20-30 obiskovalcev, zlasti ob koncu tedna pa je obiska še več. Drsališče je osvetljeno z reflektorji, drsanje pa poteka na lastno odgovornost. 

Temperature nad 0 stopinj Celzija ne poškodujejo drsalno površino, tako se načrtuje, da bi drsališče obratovalo do konca šolskih zimskih počitnic (konec februarja), kar pomeni, da bo odrto še najmanj en mesec. 
Ob drsališču je poskrbljeno tudi za tople napitke v društveni brunarici in izposojo drsalk za najmlajše. Več informacij na tel. št. 031/888-813 ali 031/454-460 ter na FB-profilu Športno izobraževalnega društva Temenica.


Tekst in foto: Gašper Stopar

Oglejte si tudi