Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Srečanje starejših, bolnih in invalidnih članov Rdečega križa Ivančna Gorica

V soboto 23. avgusta 2014 je Krajevna organizacija Rdečega križa Ivančna Gorica pri strelski koči v Ivančni Gorici, pripravila že peto srečanje starejših, bolnih in invalidnih članov. Kljub slabem vremenu se je vabilu odzvalo več kot štirideset povabljenih, pridružil pa se jim je tudi župan Dušan Strnad. 


V imenu KO RK je prisotne pozdravila predsednica Renata Laznik, se jim zahvalila za udeležbo na srečanju in poudarila pomen druženja. Predstavila je tudi sodelavce pri organizaciji, predvsem mlade prostovoljce, ki so se organizaciji pridružili pred dvema letoma. V imenu Rdečega križa Slovenije območnega združenja Grosuplje je v kratkem nagovoru navzoče pozdravil predsednik združenja Franc Horvat in na kratko predstavil delo Rdečega križa. Župan Dušan Strnad je pozdravil prisotne v imenu občine Ivančna Gorica in poudaril pomen vseh društev, ki delujejo v občini. Zbranim je zaželel prijetno popoldne.


Po odličnem golažu, je svoje znanje na »frajtonarici« popestril mladi harmonikar Martin Meglič, ki kljub mladosti že zelo uspešno tekmuje in pobira nagrade in priznanja.


Vir (tekst in foto):http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4525

Oglejte si tudi