Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Počitniški ŠPORTNI KAMP v Ivančni Gorici

Pohitite, še vedno lahko prijavite otroke  med 5. in 11. letom starosti na počitniški Športni kamp v Ivančni Gorici, ki ga organizira Nogometna šola Ivančna Gorica. Ni pomembno, za kateri šport se vaš otrok navdušuje, saj  je organizator pripravil  pester program z različnimi športnimi panogami, predvsem pa imajo namen poskrbeti, da se bodo otroci ob tem zabavali in uživali pod vodstvom izkušenih trenerjev.  Kamp se je začel danes, vsak dan do srede, 14. avgusta, bo potekal med pol osmo  zjutraj in pol peto uro popoldne. 

 

Po besedah trenerja vratarjev in obenem  sekretarja Nogometne šole Ivančna Gorica, Mateja Severja, je danes na nogometni stadion prišlo 18 otrok, pričakujejo pa še dva. Ker je ostalo nekaj prostih mest, bodo sprejeli tudi kakšnega zamudnika.  Za animacijo in varnost otrok trenutno skrbijo trije izkušeni trenerji, če bo potrebno, pa se jim bo pridružil še kateri.

 

Na programu je vsak dan vodilna tema: en dan "olimpijske igre", drugi dan vodne igre in tretji dan pohod na Gradišče, vmes pa omenjajo še obisk tovarne, ogled filma in razne športne in družabne igre, vse pa bodo prilagodili tudi vremenskim razmeram. Cena kampa na otroka je 30 evrov, z njo pa boste plačali kosilo in malico, napitke, varstvo, voden program in priložnostno majico.

 

Za prijavo pokličite Mateja Severja na GSM 041 843 616 ali pošljite e-sporočilo na nsivancnagorica@gmail.com

Oglejte si tudi