Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Vpis v splošno gimnazijo in program ekonomskega tehnika

Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica vas vabi k   V P I S U   v splošno gimnazijo  in  v program ekonomskega tehnika.

 

Če še izbirate, imamo v Ivančni Gorici še prostor za vas, v gimnaziji je prostih še 9 mest , v ekonomskem tehniku pa kar 20. Mnoge generacije zadovoljnih in uspešnih dijakov so garancija, da uspeh čaka tudi vse nove dijake.

 

 

Nedaleč od Ljubljane in Novega mesta leži Ivančna Gorica. Tu so prednosti mestnega dogajanja in življenja tako rekoč na dosegu roke, hkrati pa v našem vsakdanjiku ni mestne gneče in hrupa. Tu deluje Srednja šola Josipa Jurčiča V več kot šestdesetletni tradiciji naše šole smo utrdili svoje

poslanstvo ter tako ostajamo temelj in usmerjevalec znanja, napredka in omike našega šolskega okoliša.

 

Od dijakov pričakujemo delavnost, prizadevnost in natančnost. Obenem pa nam strokovnost in jasne vrednote narekujejo  skrb za potrebe vsakega posameznika. Sadovi našega dela so vzgojenost, bogastvo znanja in lep  uspeh na maturi, kar je odlična podlaga za nadaljnje šolanje

in uspešno življenje.

 

Pozanimajte se o vseh podrobnostih našega dela, oglejte si našo spletno stran, predvsem pa prisluhnite našim dijakom, da bo vaše poznavanje naše šole čim bolj popolno.

 

Postanite tudi vi delček naše zgodbe o uspehu! Dobrodošli!

 

Milan Jevnikar, ravnatelj

Oglejte si tudi