Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Energijska medicina - 5 minut za boljše zdravje

Medicina sodobnega časa, ki jo lahko prakticira vsakdo . Se pogosto  počutite slabo, utrujeni, izpiti, brez volje do dela, apatični, mogoče vas stalno nekaj boli, vam gre na živce, vstajate bolj utrujeni, kot ste  legli?

 

Obstajajo preproste tehnike, s katerimi lahko vsakdo od nas  ponovno požene svojo energijo po telesu, se pomiri, poveča svojo sposobnost koncentracije in učinkovitosti ter premaga celo bolezen.  Eno najuspešnejših sodobnih tehnik samozdravljenja uči in uspešno prakticira svetovno znana zdravilka Donna Eden.  

 

Ponovno vabljeni na delavnico energijske medicine  v petek, 27. marca ob 17. uri v Knjižnico Ivančna Gorica.  Na delavnici se boste naučili nekaj učinkovitih, preprostih vaj (po Donni Eden) za dvig energije, povečanje vitalnosti, zbranosti, odpravljanje napetosti, miselne prenatrpanosti in krepitev imunskega sistema kot »5-minutno dnevno rutino«. Vsi, ki ste bili na jesenski delavnici, boste lahko obnovili svoje znanje, ostali pa se boste naučili nečesa novega, koristenga za izboljšanje kvalitete vašega življenja, zdravja in vitalnosti.

 

Delavnico bo vodila  novinarka Ana Vatovec, sicer pa tudi, poznavalka psihologije,  astrologije, numerologije ter energijske medicine in energijske psihologije.  Ana Vatovec pravi: »Spretnosti, ki sem se jih sama naučila in preizkusila skozi  življenje, predvsem v težkih življenjskih preizkušnjah, bom delila z vami.  Če uspeva meni, zakaj ne bi tudi vam?!«

Oglejte si tudi