Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Svečanost za praznik in podelitev priznanj športnikom leta

V petek je v športni dvorani OŠ Stična v organizaciji Občine Ivančna Gorica in Zveze športnih organizacij Ivančna Gorica v sodelovanju z Zavodom Prijetno domače, JSKD OI Ivančna Gorica in ZKD Ivančna Gorica, potekala svečanost ob dnevu samostojnosti in enotnosti s podelitvijo priznanj športnikom Občine Ivančna Gorica za leto 2014. Slavnostni govornik na proslavi je bil župan Dušan Strnad.


Program so oblikovali: mešani pevski zbor Ambrus, otroška folklorna skupina Vidovo, plesni pari Srednje šole Josipa Jurčiča, sopranistka Jerica Steklasa in Combo zasedba Big banda Grosuplje. Ob zaključku proslave pa sta za atraktivno točko poskrbela Taekwondoo in Street workout.  

Na letošnji svečanosti smo dobili tudi športnike, športnice, ekipe in zaslužne športne delavce občine v letu 2014. Prestižni naslov v članski kategoriji sta osvojila karateist Žan Dežman in taekwondoistka Renata Mavrič, najboljše ekipe pa so postale ekipa starejših dečkov v streljanju v kategoriji šolska ekipa, članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica v kategoriji klubska ekipa in ekipa AMD Šentvid pri Stični v kategoriji ekip individualnih športov. Športnik občine Ivančna Gorica za leto 2014 po izboru bralcev Klasja pa je postal rokometaš SVIŠ-a Simon Stopar.


Po podelitvi priznanj je sledila dobrodelna rokometna tekma »ROKOMETNO SRCE«, na kateri so se revijalno pomerili zdajšnji in nekdanji člani RK SVIŠ Ivančna Gorica ter tudi ekipa veteranov RK SVIŠ. Prostovoljni prispevki, ki so se zbirali skozi celoten večer so bili namenjeni socialno šibkim družinam v občini Ivančna Gorica. 

Vir (tekst in foto): http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4663

Oglejte si tudi