Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Dan najmlajših nogometašev

Po krajšem premoru sta Nogometna šola in Nogometni klub Ivančna Gorica minulo soboto priredila Dan najmlajših nogometašev. Za vse otroke in njihove starše so organizirali brezplačen ogled članske tekme med domačim klubom in nogometašem iz Kočevja. Kot so zapisali organizatorji je bil dan namenjen predvsem promociji nogometa v Ivančni Gorici. 


Članska tekma se je zaključila brez zadetkov, ki pa jih ni manjkalo med polčasom, ko so svoje znanje pokazali ekipi U7 in U8 domače Nogometne šole. V goste so organizatorji povabili tudi Dušana Strnada. Kot je dejal župan ima nogomet v občini zelo dolgo tradicijo, še posebej pa je potrebno pohvaliti vse športne delavce, ki že vrsto let skrbijo, da nam je nogomet v Ivančni Gorici v ponos. Ob zaključku je potrdil tudi pomoč klubu, ki si želi, da bi v prihodnje pri pomožnem nogometnem igrišču »zrasel« t.i. športni park. 


Ob tej priložnosti so se pred začetkom članske tekme z minuto molka spomnili preminulega nekdanjega predsednika kluba Stanislava Ostermana, ki je končal svojo življenjsko pot v začetku meseca septembra. Naj omenimo, da je Osterman predsedoval klubu v času, ko je takratni NK Livar Ivančna Gorica sodeloval v 1. slovenski nogometni ligi. 


Vir (tekst in foto) http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4555

Oglejte si tudi