Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Podpisali pogodbo za asfaltiranje v letu 2014

V petek sta v prostorih Občine Ivančna Gorica župan Dušan Strnad in direktor podjetja Mapri Pro asfalt d.o.o., Primož Petrič, slavnostno podpisala pogodbo za asfaltiranje cest v Občini Ivančna Gorica v letu 2014. 


Na javnem razpisu za investicijsko vzdrževanje in gradnjo občinskih cest v občini Ivančna Gorica za leto 2014, katerega je Občina objavila v mesecu aprilu na portalu javnih naročil in občinski spletni strani, je bil kot najugodnejši ponudnik izbrano podjetje Mapri Pro asfalt d.o.o. . Ponudnik je nastopil na razpisu skupaj s podizvajalcem CVP Inženiring d.o.o. iz Ljubljane, s katerim ima sklenjeno pogodbo za postavitev prometnih zapor, dobavo in postavitev vertikalne signalizacije ter čiščenje in pobrizg vozišča. 


Direktor Petrič je ob podpisu pogodbe izrazil zadovoljstvo, da so tako kot že lani izbrani za izvajalca asfalterskih del v občini Ivančna Gorica. Ob podpisu je še zagotovil, da bodo dela po pogodbi opravili kvalitetno in po pravilih gradbene stroke ob upoštevanju dogovorjenih rokov.

Asfaltiranje se bo začelo že v kratkem, najprej se bodo asfalterji mudili v Krajevni skupnosti Temenica.


Tekst in foto: Gašper Stopar

Oglejte si tudi