Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Glasbeni maraton 2014, Rock vizija in Natečaj Festivala Stična 2014

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti območna izpostava Ivančna Gorica in Kulturno društvo Stična v okviru Festivala Stična razpisujeta "GLASBENI MARATON 2014", ROCK VIZIJE in NATEČAJ FESTIVALA STIČNA 2014: tekmovanje inovativnih, neuveljavljenih glasbenih skupin za samostojni nastop na Festivalu Stična 2015 ter na državnem Festivalu Vizije - festival mladinskih skupin Slovenije 2015.

Natečaj bo potekal v petek, 21. novembra 2014, v Stični v popoldanskih (za OŠ in SŠ skupine) in večernih urah (nad 18 let).

 

Tekmovanja se lahko udeležijo skupine, ki gojijo rock, jazz rock, etno rock, funky, fusion, punk, hip hop, elektronsko in ostalo sodobno oz. alternativno glasbo mladih ter tudi same ustvarjajo, iščejo nove poti in ustvarjalne možnosti. Prednost imajo še neuveljavljene oziroma širše neprepoznavne skupine, ki ustvarjajo avtorsko glasbo.


Na natečaj se lahko prijavijo vse mladinske rock skupine in posamezniki, ki delujejo samostojno ali v okviru šole, kulturnih zavodov in kulturnih društev iz Slovenije in zamejstva oziroma vse skupine, v katerih so vsi člani ljubitelji. Starost nastopajočih praviloma ne sme presegati 26 let.Morebitne izjeme odobri organizator.

Natečaj bo potekal v petek, 21. novembra 2014, v Stični v popoldanskih (za OŠ in SŠ skupine) in večernih urah (nad 18 let).

Skupine, ki se bodo prijavile na Glasbeni maraton 2014 in Natečaj Festivala Stična 2014, morajo izpolnjeni prijavnici predložiti:

  • kratek opis skupine,
  • zgoščenko z vsaj enim novejšim študijskim posnetkom svojih skladb,
  • fotografijo skupine.

 

Prijave izpolnijo in pošljejo na Območno izpostavo JSKD Ivančna Gorica do petka, 7. novembra 2014.


KD Stična

Oglejte si tudi